Säljare mot redovisningsbranschen

Säljare mot redovisningsbranschen

Sedan starten för över 30 år sedan har vi på Visma Spcs arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Just nu är vi inne i en mycket spännande fas där vi som ledande aktör på marknaden driver omställningen inom redovisningsbranschen.

Vi söker nu en säljare med placering i Växjö som kan hjälpa Sveriges redovisningsbyråer att utvecklas och bli ännu mer effektiva med våra tjänster.

Vad innebär rollen?
Som säljare på AO Remote Sales, arbetar du proaktivt med att erbjuda en bra kundresa för våra redovisningsbyråer. Du ingår i ett säljteam med flera säljare som tillsammans ansvarar för att inbringa nya affärer, samt bibehålla och utveckla affärer med befintliga kunder. Du driver och introducerar nya tjänster och arbetsmetoder hos kund.

En vanlig kundkontakt i rollen kan exempelvis innebära att du rådgör och vägleder professionella användare på redovisningsbyråer i hur de ska arbeta smartare och mer effektivt med våra lösningar. Det kan handla om att byrån behöver byta både system och interna arbetssätt.

I rollen möter du våra kunder via digitala kanaler och telefon.

Vem är du?
Du är en utpräglad serviceperson och motiveras av att göra vardagen enklare för kunden. Som person är du lyhörd, initiativrik och engagerad i det du tar dig för. Du får energi i ett framåt och mål-drivet arbetsklimat. Du mår bra av eget ansvar och ett självständigt arbete, men trivs att ha människor omkring dig och att hitta lösningar tillsammans.

Vi förutsätter att du är förtroendeingivande och har lätt för att kommunicera och utveckla goda relationer både internt och med våra kunder. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du är troligtvis i början av din karriär och är nyfiken och hungrig på att utvecklas. Du får gärna ha jobbat med försäljning och rådgivning i någon form sedan tidigare. Det är en fördel om du på något sätt har förståelse för redovisningsbranschen eller ekonomi, men det viktigaste är att du ser detta som en roll där du kan utvecklas och göra skillnad för våra kunder tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill ett antal dagar om året för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Ansökan
Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 19 maj.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Pia Hammar Team Manager AO Sales, pia.hammar@visma.com Telefon: 072-249 00 27 alt.
Anton Jarl Rudenborg, Sales Operations Manager, anton.jarl@visma.com Telefon: 070-241 42 26

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.