Säljare AO Remote Sales till Visma i Växjö

Säljare AO Remote Sales till Visma i Växjö

Är du vår nästa säljare mot redovisnings- och revisionsbranschen i Växjö?

Sedan starten för över 30 år sedan har vi på Visma Spcs arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs. Just nu är vi inne i en mycket spännande fas där vi som ledande aktör på marknaden driver omställningen inom redovisnings- och revisionsbranschen.

Vi söker nu en säljare med placering i Växjö som kan hjälpa sveriges redovisnings- och revisionsfirmor att utvecklas och bli ännu mer effektiva med våra tjänster.

Vad innebär rollen?
Som säljare på AO Remote Sales, arbetar du proaktivt med att erbjuda en bra kundresa för våra redovisnings- och revisionsbyråer. Du ingår i ett säljteam med flera säljare som tillsammans ansvarar för att inbringa nya affärer, samt bibehålla och utveckla Vismas affärer med befintliga kunder. Du driver och implementerar nya tjänster och arbetsmetoder hos kund.

Rollen innebär även att genomföra digitala kundmöten, mässor och event.

Vem är du?
Du är trygg i dig själv och motiveras av att driva förändring. Som person är du lyhörd, initiativrik och engagerad i det du tar dig för. Du får energi i ett framåt och mål-drivet arbetsklimat. Du mår bra av eget ansvar och ett självständigt arbete, men trivs att ha människor omkring dig och att hitta lösningar tillsammans.

Vi förutsätter att du är en relationsbyggare med förmågan att kommunicera och utveckla goda relationer både internt och med våra kunder. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en motsvarande roll, men vill gärna utveckla dig själv och ser detta som en roll där du kan utvecklas och göra skillnad för oss och våra kunder. Givetvis har du god affärsförståelse och känner dig trygg i vilka insatser som gör skillnad på riktigt.

Det är till stor fördel om du har arbetat med tjänsteförsäljning sedan tidigare. För att förstå kunden är det önskvärt att du har erfarenhet från redovisningsbranschen eller har jobbat med ekonomi.

Vi är flexibla gällande startdatum men ser att det är en fördel om du kan börja efter sommaren.

Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Ansökan

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 28 april 2019. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Anton Jarl, Sales Manager Accounting Offices, anton.jarl@visma.com Telefon 070-241 42 26

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.