Praktikplatser för Systemvetare

Praktikplatser för Systemvetare

Söker du en praktik i Världsklass?
Vi söker dig som läser Systemvetarprogrammet på Linnéuniversitetet och vill få in en fot i en av Nordens största Tech-koncerner! Visma-koncernen har fler än 10 000 anställda, varav cirka 500 medarbetare jobbar på vårt kontor i Växjö.

Vad skulle praktikperioden hos oss innebära?
Som praktikant på Visma får du möjlighet att jobba i ett team tillsammans med engagerade och professionella systemutvecklare. Du kan jobba med databaser, programmering, kravhantering, testning och användartester. Beroende på vem du är och vad du brinner för letar vi efter ett matchande projekt och arbetsuppgift.

Vem är du?
En förutsättning för att söka praktiken är att du hösten 2021 läser Systemvetarprogrammets tredje år på LNU i Växjö. Som person är du nyfiken, positiv och ivrig att få testa dina kunskaper från skolans värld i ett skarpt projekt. Du är en lagspelare som motiveras av att arbeta i grupp, samtidigt som du trivs bra med att ta stort eget ansvar. En stor del av utvecklingsarbetet handlar om problemlösning och vi ser gärna att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att tänka och agera. Vidare trivs du i en dynamisk miljö och brinner för att sätta dig in i ny teknologi.

Praktiken riktar sig främst till dig som läser kursen 2IK090 på Linnéuniversitetet.

We offer:

Sök praktikplats hos oss senast den 7 mars, vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor kontakta Peter Härder, peter.harder@visma.com.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Internship / Praktik
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.