Partner Account Manager till Visma i Växjö

Partner Account Manager till Visma i Växjö

Vill du hjälpa våra återförsäljare mot framgång?
Då har vi tjänsten för dig.
Sedan starten för över 30 år sedan har vi på Visma Spcs arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs. Just nu är vi inne i en mycket spännande fas där vi som ledande aktör på marknaden driver omställningen inom redovisnings- och revisionsbranschen.

Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd för våra användare. Vi är marknadsledande på ekonomiprogram för små- och medelstora företag, organisationer och redovisningsbyråer. Vårt huvudkontor finns i Växjö.

Vad innebär rollen som Partner Account Manager?
Som en del av teamet på Partner Sales har du inte bara ett stimulerande, varierande och utvecklande jobb. På köpet får du även ett gäng härliga kollegor som tillsammans med dig ser till att ge våra återförsäljare bästa förutsättningarna att lyckas.

Som Partner Account Manager har du ansvar för ett antal av våra största återförsäljare. Du har full koll på funktioner och styrkor med våra lösningar - framförallt de lite större varianterna Visma Administration 1000 och 2000. Du drivs av att hjälpa våra återförsäljare att lyckas genom att hjälpa dem i deras säljprocesser, följa upp uppsatta mål och tillsammans med dem hitta aktiviteter som gynnar vår gemensamma affär. Du arbetar i huvudsak på telefon och mail men är även ute hos våra partners, deltar på mässor och hjälper till att driva större affärer. I rollen ingår även direktförsäljning.

Vem är du?
För att ha bästa förutsättningarna i en roll som Partner Account Manager vill vi att du:
  • Är genuint intresserad av försäljning och har förmåga att behärska försäljning via telefon, webb och live
  • Besitter god teknisk kompetens
  • Är en relationsbyggare med förmågan att kommunicera och utveckla goda relationer
  • Är resultatorienterad
  • Har god kommunikativ förmåga i tal och skrift
Råkar du dessutom ha kunskap kring någon av våra produkter är det till stor fördel.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Vårt kontor har bästa läget på I11 i Växjö. Vi tror du skulle uppskatta vårt trevliga och inkluderande arbetsklimat och ser fram emot att ha dig i vårt team!

Nått för dig?
Kul att du är intresserad av tjänsten. Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2019.
Har du fler frågor är du välkommen att höra av dig till johan.f.nilsson@visma.com 0725-895580.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.