Competence Specialist

Competence Specialist

VAD GÖR VISMA SPCS?
Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella system inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering, bokslut och skatter.

På enheten Customer Success jobbar vi som rådgivare till våra kunder. Vi guidar, hjälper och säkerställer att våra kunder jobbar på smartaste sättet i sitt program. Vi har också ansvar för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de olika lösningar vi har att erbjuda. Vår rådgivning sker via flera olika kanaler. Våra kunder är allt från det nystartade lilla företaget till större professionella redovisningsbyråer. Frågorna som kommer in är därför av väldigt varierande karaktär och våra kunder befinner sig i ett stort spann - från de mest traditionella till de helt digitala.

VAD INNEBÄR ROLLEN SOM COMPETENCE SPECIALIST?
I rollen som Competence Specialist ansvarar du för att medarbetare på vår enhet tränar sig genom det mest effektiva interna utbildningsprogrammet. Du planerar utbildningsupplägg för nya och befintliga medarbetare utifrån att de ska bli trygga i att snabbt vara igång och leverera i sitt uppdrag.

Du driver området kompetensutveckling och skapar strukturer och processer som ligger ajour med vår enhets behov. Du jobbar proaktivt för att identifiera nya verktyg och metoder för kunskapsbyggande i världsklass.

Du ansvarar även för kvalitétsäkring av upplägg och innehåll och säkerställer att medarbetare som deltar på ett optimalt sätt kan dra nytta av utbildnings-insatserna.

Du jobbar även nära bemanningsplanerare för att ta fram planer gällande utbildning.

VEM ÄR DU?
Du är en relationsbyggare med förmågan att kommunicera och utveckla goda relationer. Du är en sån man trivs att samarbeta med och har förmågan att snabbt bygga förtroende och skapa givande relationer. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du har ett naturligt driv och skapar förändring på ett professionellt och inspirerande sätt. Du har ett proaktivt och strukturerat arbetssätt samt förmågan att uppmärksamma och identifiera kritiska områden för att ständigt förbättra leveransen.

Givetvis är koordinering lite av din grej! Du skapar strukturer och metoder för dialog samt bästa arbetssätten för att informationsflödet sker optimalt. Du har också förståelse för verksamheten och besitter förmågan att vara flexibel där det går.

Du får en härlig mix av energifyllda möten med människor och projektledaruppgifter. Du är med andra ord en person trivs i en varierande vardag, men som också har förmågan att skapa struktur och överblick inom dina ansvarsområden.

Du har tidigare arbetat med utbildning i olika media och format. Har du erfarenhet av att arbetat som projektledare är det en stor fördel.

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill ett tillfälle i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Känner du igen dig? Vi vill gärna veta mer om dig genom CV och en ansökan där du berättar på vilket sätt du skulle göra skillnad hos oss! Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Har du några frågor går det bra att kontakta Malin Hellborgsson malin.hellborgsson@visma.com eller tfn +467-02 830055
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.