Visma Enterprise söker Integrationsutvecklare till Växjö

Visma Enterprise söker Integrationsutvecklare till Växjö

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som integrationsutvecklare har du en stor roll i processen för systemutveckling inom vårt HRM-system HR-plus. Du kommer ha en viktig roll i vår pågående satsning kring arbete att lyfta våra befintliga kunder till det nyare modernare system HR-Plus 8. I rollen kommer du ha möjligheten att delta i hela utvecklingskedjan där du är med från start i kravställning hos kund samt ansvarar för följande process där du jobbar med kundanpassningar och integrationer inom systemet. I rollen jobbar du i ett nära samarbete med våra applikationskonsulter där ni tillsammans med kund jobbar med kravställning och integration. Efter du kartlagt integrationsbehoven och identifierat lösningen startar utvecklingsarbetet där du jobbar iterativt nära kunden till leverans. Utöver det här jobbar du även nära kunden där du stödjer kunden i testning, felrättningar och utbildning inom systemet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utveckling i C#.NET
  • Kundkontakt i form av kravställning och testning
  • Medverka / driva integrationsprojekt/ kundanpassningar
  • Stötta befintliga kunder i arbetet avseende integrationer
Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocessen där du gärna tar en ansvarsfull roll och driver processen framåt samtidigt som du är fokuserad på effektivitet och kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du har ett stort intresse för utveckling, system och förbättring. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom objektorienterade språk som Java eller .NET.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av tidigare konsultarbete
  • Erfarenhet av HRM-system
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken ovan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 31 mars 2019.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Mikael Stewén, Manager Dev & Tech mikael.stewen@visma.com
070 3850741

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, IT-Arkitektur
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.