Utvecklingskonsult med inriktning mot konvertering

Utvecklingskonsult med inriktning mot konvertering

Vill du arbeta med konvertering och implementering av HRM-system? Är du leveranssäker och utvecklingsinriktad, och vill jobba i ett företag som kännetecknas av innovation och högt i tak?

På Visma Enterprise jobbar vi med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att arbeta smartare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi söker dig som brinner för kvalité och gillar att arbeta i projekt där du får förena teknik med projektledning avseende konvertering.

Om rollen

I rollen som utvecklingskonsult har du en viktig del i processen för leveransen inom våra HRM- system. Du ingår i ett team som arbetar med tekniska uppdrag såsom konvertering, kundunik utveckling, integrationer mm. På ett innovativt och nytänkande sätt är ditt uppdrag att tekniskt projektleda delprojektet konvertering där du planerar interna- och kundresurser i syfte att kartlägga, dokumentera och exekvera uppdraget kopplat till vårt HRM system HR-plus 8. I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får jobba med teknik, produkt och projektledning. Du jobbar i nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen där ni fångar upp de behov som uppstår. Utöver detta ansvarar du tillsammans med teamet för att utveckla och ständigt förbättra arbetsprocesserna kopplat till delprojektet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Planera och exekvera krav och plan samt konvertera data till HR-plus 8.
  • Driva ständiga förbättringar kring leveransen
  • Tillsammans med kunden och andra applikationskonsulter driver du arbetet framåt med Workshops och andra aktiviteter.
Team Manager

Hej! Mitt namn är William Johansson och är ledare för utvecklingsteamet som bygger kundunika lösningar för vår HRM-produkt HR-Plus. Jag brinner för att skapa högpreseterande team där måndagmorgnar är något att se fram emot. Förutom det tycker jag det är extra viktigt med balans mellan arbetsliv/privatliv och att ha en grym lagkänsla. I teamet jobbar utvecklingskonsulter med diverse fokusområden med ett stort helhetsansvar. Jag söker efter dig som både tycker att det är kul att koda i C#.NET men som även tycker om att agera som projektledare och ha kundkontakter. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

Vem söker vi?

Du kan arbeta som systemutvecklare men känner att du vill ta steget vidare mot teknisk projektledning. Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet samt att du trivs i en innovativ företagskultur. För att lyckas i rollen ser vi att du besitter kompetens inom SQL server och T-SQL/PL-SQL samt tidigare arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och projektledning.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av HRM-system/ lönesystem
  • Erfarenhet av utveckling inom C# och .NET.
  • Tidigare erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av Konverteringar / migrationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 23 maj 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
William Johansson, Team Manager, william.johansson@visma.com eller 0730699736

Make progress happen - Visma: https://www.youtube.com/watch?v=j9ArrnDVY8w

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.