Junior Applikationskonsult inom lön och HR

Junior Applikationskonsult inom lön och HR

Är du i början av din karriär och intresserad av att jobba som applikationskonsult? Har du några års arbetslivserfarenhet och är utbildad inom lön eller systemvetenskap?

Vi söker nu 3 st juniora applikationskonsulter som under sitt första år kommer att arbeta inom vår supportverksamhet och i olika projekt. Genom handledning av seniora kollegor kommer du att utvecklas till rollen som applikationskonsult inom vårt HRM-system HR-plus. Placeringsort är Växjö.

Om rollen

I rollen som applikationskonsult arbetar du med implementation, handledning, problemlösning och utbildning i vår produkt HR-plus. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta mer effektiva arbetssätt. Du arbetar nära kunden och konsulterar både på distans och på plats hos våra kunder. Våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Rollens främsta arbetsuppgifter är:
 • Konfigurering, implementation och driftsättning av HR-plus.
 • Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet.
 • Utforma kundanpassade lösningar tillsammans med kunden.
 • Dokumentera kundens systemuppsättningar.
 • Genomföra felsökningar.
Vem söker vi

Vi söker dig som har ett stort systemintresse och vill ge bästa möjliga service till våra kunder. Du motiveras av att träffa nya människor och vill jobba i en konsultativ och kundnära roll. Som person är du nyfiken och trivs i en miljö med snabba förändringar och innovation. Egenskaper vi värderar högt är samarbetsförmåga, lyhördhet och kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har relevant utbildning inom lön eller systemvetenskap, samt några års arbetslivserfarenhet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Praktisk erfarenhet av löneprocessen
 • Några års erfarenhet av HR-arbete samt väl insatt i lagar och avtal inom området
 • Erfarenhet av komplex systemimplementation
 • Erfarenhet av att implementera HR-och/eller lönesystem
 • Erfarenhet av konsultrollen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Konsulterfarenhet inom lön och HR.
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 16 maj 2021.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Wihlborg, Consultant Manager.
E-post ulrika.wihlborg@visma.com
Telefon 076-306 93 29

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.