Applikationskonsult inom HRM-system till Visma

Applikationskonsult inom HRM-system till Visma

Har du en bakgrund inom HRM-system med inriktning inom lön? Har du intresse för system och har en passion för problemlösning? Beskriver du dig själv som serviceminded, social och självgående? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen

I rollen som applikationskonsult arbetar du med implementation, handledning, problemlösning och utbildning i vår HRM-produkt HR-plus. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta mer effektiva arbetssätt. Din placeringsort är Växjö, Stockholm eller Malmö. Du arbetar nära kunden och konsulterar både på distans och på plats hos våra kunder. Våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Konfigurering, implementation och driftsättning av HR-plus.
 • Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet.
 • Utforma kundanpassade lösningar tillsammans med kund.
 • Dokumentera kundens systemuppsättningar.
 • Genomföra felsökningar.
Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och organisationens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har en examen inom HR/Lön eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen har du ett stort systemintresse och en djup förståelse för löneprocessen.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Praktisk erfarenhet av löneprocessen
 • Några års erfarenhet av HR-arbete samt väl insatt i lagar och avtal inom området
 • Erfarenhet av komplex systemimplementation
 • Erfarenhet av att implementera HR-och/eller lönesystem
 • Erfarenhet av konsultrollen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 april 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ulrika Wihlborg, Consultant manager ulrika.wihlborg@visma.com alt. +46763069329.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.