Studentinformatör sökes till Vision

Studentinformatör sökes till Vision

Dina arbetsuppgifter

I rollen som studentinformatör kommer du att ingå i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans en grupp som är placerad i Växjö och du kommer vara ansiktet utåt för Vision ute på skolorna i berört område.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Ringa ut och informera studenter som snart tar examen om möjligheter till att behålla Vision även efter studietiden.
  • Vara med på mässor, besöka klassrum och delta på insparksaktiviteter.
  • Jobba proaktivt för komma ut på skolorna och representera Vision.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader med chans till förlängning, vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och arbetar hos Vision.

Omfattning: 1-2 dagar i veckan

Start: Omgående

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Placering: Växjö

Din profil

Vi söker dig som befinner dig minst 1 år in i din högskoleutbildning och som är redo att ta sig an ett utvecklande extrajobb. Som person söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull med känsla för service. Vi ser även att du är van att jobba strukturerat och är engagerad i ditt jobb och omgivning. Du ska gilla att möta nya människor och arbeta i team. Vi söker också en proaktiv person som älskar att våga och testa nya idéer. För denna tjänst är det meriterande med telefonvana men inget krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vision är ett fackförbund där du och dina visioner står i fokus. Med nästan 200.000 medlemmar finns Vision inom tusentals yrken och utbildningsväsendet. För deras räkning söker vi en studentinformatör på deltid där start är i mitten på januari.

Vi tillämpar ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!