Bilmekaniker

Bilmekaniker

Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Växjö. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Vill du vara en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice?

Du kommer att arbeta på en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bilservice för alla typer av märken, så som fordonsdiagnostik, AC-service, hjulinställning, kamremsbyten, torkarblad och andra viktiga delar som bidrar till kundens säkra resa.

Under högsäsong kan det bli aktuellt att hjälpa till och ta hand om våra kunders fordon och skifta, montera och balansera sommar- och vinterhjul. Vid varje hjulskifte för personbil kommer du även att kontrollera slitagedelar som bromsskivor, bromsklossar, stötdämpare, torkarblad och andra viktiga delar som bidrar till kundens säkra resa.

Vi är ett kompetent och positivt gäng som gillar att bidra med det lilla extra till kunderna och hugga i där det behövs, som nu söker en extra bilmekaniker! Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, har lätt att samarbeta, viljan att utvecklas och har flera års tidigare erfarenhet inom bilservice. Erfarenhet av Autocom och felsökning av bilel är meriterande, precis som AC-certifiering. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till platschef Karim Baydoun, karim.baydoun@vianor.com, 010-475 54 83.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Telefon 0104755512
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vianor.se
Sista ansökningsdag 9 mars (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.