CE-chaufför med YKB sökes till VGT i Växjö

CE-chaufför med YKB sökes till VGT i Växjö

VGT i Växjö söker en CE-chaufför som är serviceinriktad och som trivs i en varierande arbetsmiljö. Våra ledord är distribution och kundbemötande.Arbetsuppgifter
Dina dagar kommer variera beroende på mängden gods som ska distribueras, det är både styckegods och paket som ska hanteras. Lastning och lossning av gods ut till kunderna ingår alltid, likaså tidsanpassning och hög effektivitet. Varje dag startas från DHL-terminalen i Växjö där du samarbetar med dina kollegor sedan arbetar du mesta delen av dagen självständigt. Du kommer möta kunder under dina arbetsdagar och det är då viktigt att du kan prata flytande svenska för att kunna ge bästa möjliga service.

Om oss
Vi är idag ett företag med 25 anställda med huvudkontor i Växjö och är transportör åt DHL Freight i deras rikstäckande nätverk. Vi kör mestadels i Kronobergs län men även i delar av norra Skåne och i Blekinge län.

Du som medarbetare är företagets viktigaste resurs och ansiktet utåt till våra kunder. Tillsammans gör vi varandra bättre.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är serviceinriktad och är duktig på att ge ett professionellt bemötande till kunder. Att vara strukturerad är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna.

Krav:
- Flytande svenska i både tal och skrift
- CE-körkort
- YKB
- ADR

Tjänsten är en deltidsanställning på 50% april och maj månad och sedan 100% under juni, juli och augusti.

Arbetstider: måndag-fredag
Löneform: Månadslön
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.vgtvaxjo.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (52 dagar kvar)