Serviceinriktad chaufför med C-kort och YKB sökes till VGT i Växjö

Serviceinriktad chaufför med C-kort och YKB sökes till VGT i Växjö

Är du är en person som trivs i en varierande arbetsmiljö? Då är det kanske just dig vi på VGT i Växjö söker.

Vi söker en C-chaufför som är serviceinriktad och som trivs i en varierande arbetsmiljö. Våra ledord är distribution och kundbemötande.

Arbetsuppgifter
Dina dagar kommer variera beroende på mängden gods som ska distribueras, det är både styckegods och paket som ska hanteras. Lastning och lossning av gods ut till kunderna ingår alltid, likaså tidsanpassning och hög effektivitet. Varje dag startas från DHL-terminalen i Växjö där du samarbetar med dina kollegor sedan arbetar du mestadelen av dagen självständigt. Du kommer möta kunder under dina arbetsdagar och det är då viktigt att du kan prata flytande svenska för att kunna ge bästa möjliga service.

Om oss
Vi är idag ett företag med 25 anställda med huvudkontor i Växjö och är transportör åt DHL Freight i deras rikstäckande nätverk. Vi kör mestadels i Kronobergs län men även i delar av norra Skåne och i Blekinge län.

Du som medarbetare är företagets viktigaste resurs och ansiktet utåt till våra kunder. Tillsammans gör vi varandra bättre.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är serviceinriktad och är duktig på att ge ett professionellt bemötande till kunder. Att vara strukturerad är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna.

Krav:
- Flytande svenska i både tal och skrift
- C-körkort
- YKB
- ADR

Meriterande:
- CE-körkort

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig mellan mars-augusti
Arbetstider: Heltid, måndag-fredag
Löneform: Månadslön
Mer info
Kontaktperson Jennie Svärd-Husu
Email Mejla Jennie Svärd-Husu
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://vgtvaxjo.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2021 (37 dagar kvar)