Företagssäljare Beijer

Företagssäljare Beijer

Beijer Växjö söker en person som ska stärka vårt engagerade och drivna proffsäljteam till fortsatt framgång. Tjänsten vi efterlyser är med fokus innesälj och att supportera dina kollegor som är ute på fältet. Vi tror härav att du bär på en hel hög ambition, struktur, resultattänk och branscherfarenhet för att passa i rollen. Du får chansen av att vara del av ett företag med hjärtat och engagemanget för våra anställda och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning

Som företagssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste kunder i närområdet med främsta målet att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du besitter en nyckelroll med förmåga att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer.

I rollen kommer du möta på arbetsuppgifter såsom:
  • Proaktiv försäljning samt uppföljning av order och offert
  • Rådgivning i byggteknik och byggnadsprocessen samt kring val och användning av produkter
  • Huvudinriktning mot företagskunder inom filialens upptagningsområde
  • Säkerställ god dialog och utveckling av befintliga kunder
  • Stödja utesäljare i det administrativa säljarbetet

För att passa i rollen

tror vi att du är en person med ett starkt driv, ordningsam, ett lösningsorienterat sinne samt ett intresse för vara del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Rollen sätter krav på ditt intresse och kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av försäljning, starkt meriterande med erfarenhet från liknande roll eller bransch.


Beijer erbjuder dig


Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra hjältar ute på filialerna. Företagssäljarrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur. Varmt välkommen till oss!.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Växjö. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.

För övriga frågor kring tjänsten kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 072-1439669.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.