CNC-operatör till Växjöfabriken

CNC-operatör till Växjöfabriken

Här på Växjöfabriken sätter vi värde på våra kunniga och pålitliga medarbetare eftersom bearbetning av gjutgodskomponenter kräver grundligt och genomtänkt förarbete.

Vi har ett stort fokus på att vara en attraktiv arbetsgivare med god arbetsmiljö, gynnsamma förmåner och mycket god sammanhållning.

I vår högautomatiserade maskinpark finns möjligheten att arbeta i vår OKUMA MA600-flerop med sitt gedigna tolvpalettsystem.

I rollen som operatör bearbetar du avancerade detaljer i flertalet olika material såsom gråjärn, segjärn, smide och kuts-komponenter.

Kontrollmätning manuellt och med koordinatmätmaskin, byten och korrigeringar av verktyg och program samt underhåll av maskinen.

Din profil

För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp samt att Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.

Du har erfarenhet av bearbetning i fleroperationsmaskiner

Det är meriterande med gymnasieutbildning inom industriteknik samt erfarenhet av Okumas styrsystem, automation och gjutgodsbearbetning.

Tjänsten är heltid,

Frågor gällande rekryteringen samt ansökan hänvisas till HR-Partner Ingrid Sandberg, tel 0708-20 40 06 alt ingrid.sandberg@vaxjofabriken.se
Mer info
Kontaktperson Ingrid Sandberg
Email Mejla Ingrid Sandberg
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vaxjofabriken.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjöfabriken Produktions AB

Under femtio års tid har Växjöfabriken erbjudit förädling av gjutgods-, smide- och kutskomponenter till Nordisk industri inom entreprenad-, skog-, process-, maskin- & transportsektorn. Växjöfabriken har sitt säte på Norremark i Växjö med 30 anställda, produktion i tre skift, hög automationsgrad och en stadig utveckling mot 120 msek i omsättning. Utmärkande för bolaget är vår kunskap även när det tekniskt kan vara utmanande, vårt arbete som ett engagerat lag tillsammans och entreprenörskapet där vi präglas av att "våga ta initiativ". Bolaget har starka långsiktiga ägare genom Pomonagruppen och vi är certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO9001, samt miljöledningssystemet ISO14001.