Reparatörer som skapar vardagstrygghet

Reparatörer som skapar vardagstrygghet

Vi söker dig som är en händig och mångkunnig person, en vaktmästartyp som hittar lösningar på de mest skiftande behov våra hyresgäster kan ha. Du blir en del av vårt förvaltningsteam och du arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn och ronderingar av våra fastigheter. Du ser till att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Rollen är social och serviceinriktad vilket innebär att du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. God service och trevligt bemötande ligger som grund för detta. Vid behov deltar du på bostadsmöten, samrådsmöten och trygghetsvandringar och bidrar till ett aktivt miljöansvar inom området.

Kvalifikationer
Vi vill att du har flerårig erfarenhet av felavhjälpande reparationer inom fastighetsförvaltning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning helst inom fastighetsområdet eller kompetenser samt erfarenheter som bedöms som likvärdiga. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Som person är du öppen och positiv och utbyter gärna erfarenheter och idéer med andra. Du är utåtriktad och kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet. Du tycker om att skapa trivsel och har en hög samarbetsförmåga. Du är målfokuserad och ekonomisk medveten. Du prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt för att nå goda resultat. Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna. Vårt arbete är helt avgörande för våra hyresgästers trivsel. Är du en social person med hög känsla för service och kvalitet kommer du att trivas bra hos!

Vi kommer att tillsätta två tjänster, en tillsvidareanställning och ett vikariat. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Mer info
Kontaktperson Nicolai Wetterling
Telefon 0470-599142
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vaxjobostader.se/om-oss/jobba-hos-oss/mzte-vara-medarbetare/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Växjöbostäder Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9 000 lägenheter, varav 2 100 studentlägenheter. Vår vision och värdegrund Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt. Alla människors lika värde Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen på vår hemsida. https://vaxjobostader.se/om-oss/jobba-hos-oss/mangfald