Skadetekniker till Växjö

Skadetekniker till Växjö

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Vill du jobba med det största och det bästa?

Vi söker nu en erfaren skadetekniker med kundfokus och hjärta för tunga fordon som vill ta ett helhetsgrepp om skadeprocessen hos oss. I rollen arbetar du med allt från hyttbyten, demontering och montering av detaljer, till större strukturskador och riktning av ramar, men du hanterar också skadekalkyleringen och den administration som följer med uppdragen. Du är vår kontaktperson mot försäkringsbolagen och rapporterar till anläggningens Servicechef.

Vi behöver dig med kapacitet att leda ditt arbete självständigt och fokuserat. Självklart bidrar du till teamet med positiv energi samt en lösningsorienterad approach till vardagens alla situationer. Vi utgår från att du har god systemvana, erfarenhet av Cabas Heavy är ett stort plus, körkort med behörighet för tunga fordon likaså. Du får möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och tekniker, snart i en helt ny och modern verkstad som beräknas stå klar 2021. Med anställningen följer en utbildningsplan och tillgång till Volvo Trucks utbildningsportal. Om du vill utvecklas och växa med oss så vill vi satsa på dig.

Intresserad? Tveka inte att skicka in din ansökan, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal till Servicechef Jerry Gustavsson och berätta lite om dig själv så tar ni det därifrån, tfn: 0470-74 83 28.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (31 dagar kvar)