Proffssäljare Beijer Växjö

Proffssäljare Beijer Växjö

Vi på Beijer satsar och tror på vår proffsförsäljning. Teamet i Växjö växer och söker nu ytterligare en medarbetare. Är du intresserad av byggbranschen och av att bli del att ett företag som värnar om varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart vi funnit rätt person.

Arbetsbeskrivning

Du är Beijers ansikte utåt och arbetar huvudsakligen med den lokala försäljningen mot våra professionella kunder. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. mycket kundkontakt, ta emot order, skapa offerter utifrån kunders förfrågningsunderlag, leveransbevakning och arbeta i vårt affärssystem Trygg XT. Du kommer även att stötta våra regionsäljare och proffssäljare i orderhantering och offerter.

Som innesäljare behöver du vara noggrann och engagerad, ha ett stort intresse för att hitta den bästa lösningen till våra kunder. Främst kommer mötet med kunder att ske i butik. I viss mån kommer du även att göra sambesök och träffa kunder ute på arbetsplatser.

Vi ser gärna att du har något specialintresse inom vårt verksamhetsområde, men Beijer utbildar sin personal löpande, vilket ger individen stor möjlighet att själv skapa sin framtid.

Främsta syftet med rollen är skapa personliga och varaktiga relationer med befintliga och nya kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning.

Vem är du?

Vi söker dig som alltid gör det lilla extra i dina kundmöten. Du har ett intresse för byggnadsmaterial och byggbranschen. Som person trivs du i en fartfylld organisation med högt i tak och har en förmåga att skapa goda kundrelationer. Du förstår värdet i ett gott samarbete, både med våra kunder, leverantörer och med dina medarbetare på Beijer. För att vara aktuell för tjänsten har du med fördel erfarenhet av byggbranschen och tidigare arbetat i en liknande roll.

För att du ska passa i rollen ser vi gärna att du är:
  • Lösningsorienterad
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Driven
  • Självgående
  • Utåtriktad & relationskapande
Vad erbjuder Beijer

Att bli en del av det viktigaste navet av vår verksamhet, proffsförsäljning. Vi uppmärksammar och lyfter våra proffssäljare för att visa att prestation gynnar dig samt erbjuder utvecklingsmöjligheter. Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team.

Tjänsten är på heltid med placeringsort Växjö. Tillsättning sker så snart vi nått rätt person. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland