Erfaren logistikmedarbetare Media Markt Växjö

Erfaren logistikmedarbetare Media Markt Växjö

Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Växjö.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress, som logistikmedarbetare hanterar man stora volymner av inkommande gods. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och chafförer samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är på deltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning) Tillträde till tjänsten efter överenskommelse.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett par års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande. Truckkörkort är ett krav.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Logistikmedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Tjänsten är tillsvidare på deltid, 75%, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Administrativ chef Josefin Källenhed, kallenhed@mediamarkt.se Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-08-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?