Vikarierande lärare till Ljungfälleskolan

Vikarierande lärare till Ljungfälleskolan

Du kommer att arbeta med undervisning av elever i åk F-6 i nära samarbete med övriga lärare på skolan.

Kvalifikationer
Brinner du för barns utveckling och lärande och vill komma till en arbetsplats där du gör skillnad? I första hand söker vi dig som har- eller studerar till en lärarexamen och har erfarenhet av pedagogisk verksamhet eller liknande arbetsuppgifter. Kanske funderar du på att utbilda dig till lärare eller har en lärarutbildning och är sugen på att komma tillbaka till yrket? Vi behöver dig som är en god ledare, har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga!

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). OBS! Vid rekrytering internt av undervisande personal till eller från förskoleklass, fritidshem, grundskola, kulturskola, särskola eller gymnasieskola i utbildningsförvaltningen kan det bli aktuellt med tillträde av tjänst vid terminsstart i augusti 2019. Detta är ett ledningsgruppsbeslut fattat utifrån barn- och elevperspektivet samt för att skapa förutsättningar för en god personalplanering inom förvaltningen. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Emma Linderholm
Telefon 0470-418 56
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://vaxjo.se/sidor/forskola-och-skola.html
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Ljungfälleskolan är en F-6 skola med ca 350 elever belägen på Teleborg i Växjö. Här finns goda kommunikationsmöjligheter till centrum och samtidigt närhet till skog och grönområden. Vår stora fina skolgård inbjuder till lek och rörelse. Skolan är tillbyggd och nyrenoverad under 2018 och står nu klar med bland annat ny musiksal, bibliotek, personalrum, expedition och nya klassrum. Personalen kring en elevgruppgrupp bildar ett arbetslag som träffas varje vecka i arbetslagsmöten. En representant från arbetslaget är arbetslagsledare och sitter med i skolans ledningsgrupp. Ljungfälleskolan har unika elever och en kompetent personal. Vi skapar en skola där alla elever i en trygg miljö kan nå så långt som möjligt i sin utveckling som person och i sin kunskap. Vår undervisning ska bidra till och ge lust för lärande. Det är viktigt för oss att hela tiden utveckla undervisningen så att den stimulerar till kritiskt tänkande, problemlösning, kreativitet, innovation, kommunikation och samarbete. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.