Vi söker dig med kompetens inom NPF till introduktionsprogrammet, Teknikum

Vi söker dig med kompetens inom NPF till introduktionsprogrammet, Teknikum

I tjänsten hos oss på Introduktionsprogrammet kommer du arbeta med elever som har behov av extra anpassningar och tydliggörande pedagogik. Du kommer arbeta i nära samarbete med lärare i en elevgrupp med stora specialpedagogiska behov. Du kommer stödja eleverna i såväl undervisningssituationer som under raster. Tjänstens omfattning är 80% på uppehållsanställning och ett vikariat fram till och med 20190614 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elevassistentutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant och dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med diagnos inom NPF. Tjänsten passar dig som är lyhörd, har god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att möta eleverna utifrån deras varierande behov. På Introduktionsprogrammet arbetar vi utifrån ett stödjande och utvecklande förhållningssätt och samverkar nära elever, vårdnadshavare och andra stödfunktioner som eleven har i sitt nätverk.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Skola eller barnomsorg (442.5) och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Annika Beckström
Telefon 0470-43572
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://vaxjo.se/sidor/forskola-och-skola.html
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Teknikum tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, resursenhet, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Vi har även verksamheter med olika inriktning så som Reggio Emilia, musik och IB (International Baccalaureate). Teknikum är en skola som präglas av engagemang och samarbete med branscher och samhälle. Skolan är en unik och levande mötesplats där elever och personal får goda möjligheter att nå sina mål. Skolan verkar aktivt för att skapa djup kunskap och förståelse för hur tekniken underlättar människors liv. Teknikum med cirka 760 elever och 100 anställda har en blandning av såväl högskoleförberedande program som yrkesprogram. Skolan tillhandahåller även flera introduktionsprogram. Du kan läsa mer om skolan genom att besöka http://www.teknikum.se Introduktionsprogrammet på Teknikum jobbar aktivt för att eleverna ska trivas, utvecklas och nå sina mål i en miljö som är anpassad utifrån deras önskemål och behov. Vi bjuder in dig att tillhöra ett professionellt, positivt arbetslag där arbetsglädje och ett gediget engagemang präglar verksamheten. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.