VVS-montör

VVS-montör

Tjänsten som VVS-montör innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag inom Växjöbostäders fastighetsbestånd. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande, och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller brister i material eller utförda arbeten. Som VVS-montör kommer du att ha mycket kundkontakt och lösa våra kunders behov. Uppdragen är omväxlande och varierande. I tjänsten ingår beredskapsarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av VVS servicearbeten. Du måste vara självgående och vara service- och kvalitetsmedveten. Du behöver i din roll ha förmågan att själv lägga upp ditt arbete på ett tidseffektivt sätt, då det ingår i tjänsten att planera sina arbetsdagar utifrån ärendehanteringssystemet vi använder. Ett krav är att du har B-körkort, särskilt meriterande är om du har certifikat för Heta arbeten och Säker vatten. Du ska bidra till: * Felanmälan: Kvalificerad felavhjälpande underhåll på beställning av Förvaltningsavdelningen. * Utförande av felanmälan inom serviceområdet och i enlighet med fastställd servicenivå. * Bidra till ett aktivt Miljöansvar inom området. * Service och bemötande: Utveckla långsiktiga och goda hyresgästrelationer och övriga kundkontakter * Tillsyn och ronderingar inom avdelningens ansvarsområde.

Kvalifikationer
* B-körkort * Certifiering som VVS-montör * God IT kunskap * Meriterande: Certifierad inom Säker vatten. * Meriterande: Certifierad för Heta arbeten. * Meriterande: Erfarenhet från beredskapsarbete. Personliga egenskaper: * Affärsmässig: förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter. Avgöra vad som är viktigast för bolaget i den aktuella situationen * Strukturerad: planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. * Kommunikativ: har förmågan att nå ut med ditt budskap. * Serviceinriktad: lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälp och supportera andra, samt äger förmågan att leverera lösningar inom området. * Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare. Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Stark
Telefon 0470-59 91 39
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och vill jobba med felavhjälpande underhåll i vårt fastighetsbestånd. Du kommer att jobba med löpande service- och underhållsarbeten och göra reparationer i både lägenheter och övriga utrymmen i fastigheterna. Du kommer att ha direktkontakt med hyresgäster och beställare. Hos oss har du möjligheten att tillsammans med dina kollegor på Drift & Serviceavdelningen arbeta i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär. Teamkänsla och delaktighet är viktig för oss, vi startar alltid dagen med en kopp kaffe tillsammans. Vi värdesätter gemenskapen och möjligheten att kunna dela med sig.