Undersköterska till nattjänst på Sörgårdens Intraprenad

Undersköterska till nattjänst på Sörgårdens Intraprenad

Vi söker nu undersköterskor som trivs med ett omväxlande arbete och som vill vara med och påverka verksamheten. Stämmer det på dig? Då ska du söka till Sörgården! Vårt boende Sörgården ligger i Rottne strax norr om Växjö i hjärtat av Småland. Sörgården är ett särskilt boende med 44 platser, som drivs på intraprenad sedan juni 2017. Vi sätter stort fokus på den enskilde omsorgstagaren och du måste därför ha ett stort engagemang och värna om värdighet och integritet. Vi utökar nu bemanningen och du kommer vara en av tre i tjänst varje natt. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att ta ansvar och utvecklas i ditt arbete. Vidare ser vi att du är prestigelös, driftig, ansvarskännande och flexibel person som har en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i olika datasystem som exempelvis ProCapita och Time Care. Hos oss väljer du själv din sysselsättningsgrad och du har möjlighet att påverka ditt eget schema. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, gärna med fördjupning mot äldreomsorg. Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta, strukturera ditt arbete, tycker om att ta ansvar och är flexibel. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo. Kvalifikationer: För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, gärna med fördjupning mot äldreomsorg. Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta, strukturera ditt arbete, tycker om att ta ansvar och är flexibel. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Inger Eriksson
Telefon 0470-79 65 43
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: * Vi möter alla med respekt * Vi kan jobbet * Vi gör verksamheten bättre * Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!