Tekniska förvaltningen söker landskapsarkitekt

Tekniska förvaltningen söker landskapsarkitekt

På planeringsavdelningen tar vi fram program, idéskisser och bygghandlingar för kommunens gator, torg, parker och grönområden. Att arbete i Växjö kommun innebär en stor inblick i stadens utveckling och en möjlighet att vara med och påverka vad och hur vi ska bygga. Fokus är alltid att göra Växjö attraktivt för medborgare, företagare och besökare. Vi medverkar i planer och stadsutvecklingsprojekt, utvecklar befintliga miljöer och är en viktig länk mellan planering, genomförande och drift. Arbetet innebär ett nära samarbete med våra projektörer, landskapsarkitekter och övriga kollegor inom kommunen.

Kvalifikationer
Du är en landskapsarkitekt med några års erfarenhet av gestaltning och markprojektering och strävar efter att utforma stadsmiljöer med människan och hållbarhet i fokus. Erfarenhet av och goda kunskaper i AutoCad Civil 3D är meriterande. I tjänsten ingår också arbeten i programskeden, utformningsförslag och idéskisser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är engagerad, kreativ, kan organisera och har god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver körkort B.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.
Mer info
Kontaktperson Mattias von Porath
Telefon 0470-412 60
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommun är Europas grönaste stad, vilket innebär att det hållbara samhället är en självklarhet för oss. Det vi på tekniska förvaltningen arbetar med har betydelse för alla medborgare i Växjö kommun. Vårt ansvarsområde omfattar utveckling, planering och produktion samt underhåll och skötsel av naturområden, parker, gator, trafik, avfallshantering och VA-ledningssystem. Växjö växer och vi söker dig som vill vara med och forma framtidens Växjö. Tjänsten som landskapsarkitekt är placerad på planeringsavdelningen som bland annat ansvarar för utveckling av stadsmiljö, trafik och projektering.