Tekniska förvaltningen söker landskapsarkitekt

Tekniska förvaltningen söker landskapsarkitekt

På enheten stad och land tar vi fram program, planer och idéskisser för kommunens gator, torg, parker och grönområden. Vi medverkar i planer och stadsutvecklingsprojekt, utvecklar befintliga miljöer och är en viktig länk mellan planering, genomförande och drift. Vi samarbetar därför mycket med kollegor inom kommunen, med konsulter och med medborgare/allmänhet

Kvalifikationer
Du är landskapsarkitekt med några års erfarenhet av programskrivning, planering och gestaltning och du är van att analysera, utforma och illustrera olika stadsmiljöer. Vi ser gärna att du har en erfarenhet av att illustrera och projektera digitalt men även att du kan göra enkla snabba skisser för hand. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är engagerad, kreativ och har god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver körkort B.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.
Mer info
Kontaktperson Göran Svantesson
Telefon 0470-430 22
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommun är Europas grönaste stad, vilket innebär att det hållbara samhället är en självklarhet för oss. Det vi på tekniska förvaltningen arbetar med har betydelse för alla medborgare i Växjö kommun. Vårt ansvarsområde omfattar utveckling, planering och produktion samt underhåll och skötsel av naturområden, parker, gator, trafik, avfallshantering och VA-ledningssystem. Tjänsten som landskapsarkitekt är placerad på enheten Stad och Land som ansvarar för bland annat stadsutveckling av gator, parker och torg, naturvård och sjömiljö. Växjö växer och vi söker dig som vill vara med och forma framtidens Växjö.