Sommarjobb - Vaktmästare och servicebiträde på Arenaservice

Sommarjobb - Vaktmästare och servicebiträde på Arenaservice

Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande sommarjobb i sommar - antingen som vaktmästare eller som servicebiträde! Som vaktmästare arbetar du i första hand med underhåll och skötsel av idrotts-och friluftsanläggningar och badplatser. Arbetsuppgifterna består av röjning, gräsklippning och möbelflytt vilket ställer krav på att du är i god fysisk form. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Som servicebiträde arbetar du med att städa våra idrottsanläggningar men deltar även vid behov i utomhusarbetet. Tillsammans med dina medarbetare skapar du nöjda kunder! Anställningen gäller under 8 veckor.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har viss vana av arbete med underhåll och skötsel av idrotts- och friluftsanläggningar. Du har god samarbetsförmåga, god fysik, gillar att vara utomhus och trivs med att ge god service.
Mer info
Kontaktperson Peter Bengtsson
Telefon 0470-412 29
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 10 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av nio förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter alla med respekt. När man jobbar på kultur- och fritidsförvaltningen har man antagligen några av de roligaste jobben inom kommunen. Vi får nämligen jobba med det som invånarna själva väljer att göra på sin fria tid, det som förgyller vardagen och får människor att utvecklas och hjälper dem njuta av livet. Det handlar helt enkelt om att möjliggöra en aktiv fritid inom kultur- och fritidsområdet. Förvaltningens uppdrag är att säkerställa att behovet av idrotts- och kulturverksamhet tillgodoses i det växande Växjö, och att medborgarnas delaktighet i olika kultur- och fritidsverksamheter ökar. Tillgång till idrotts- och kulturutbudet i kommunen ska vara en rättighet för alla. Förvaltningen ansvarar för Växjö stadsbibliotek och åtta filialbibliotek, Växjö konsthall, Det fria ordets hus, Biljettcentrum, Araby park arena och vissa andra idrotts- och friluftsanläggningar. Vi arrangerar offentliga kulturarrangemang som t.ex. Kulturnatten, Vårstad, Scensommar, Valborgmässofirande och Nationaldagsfirande. Förvaltningen hanterar också stöd till föreningar, institutioner och vissa stiftelser. Hos oss får varje medarbetare synas och utvecklas. Vi anser att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten i våra verksamheter. När du arbetar på kultur- och fritidsförvaltningen jobbar du med att möjliggöra en meningsfull fritid för medborgarna.