Omsorgsassistent till vårt boende på Lojovägen

Omsorgsassistent till vårt boende på Lojovägen

Är du rätt person för oss? Vi vill anställa dig som brinner för att hjälpa andra och som har förmågan att sätta våra omsorgstagare i fokus. Är du denna person då ska du söka detta jobb! Lojovägen är ett särskilt boende som främst riktar sig till omsorgstagare med utvecklingsstörning och psykiska funktionsnedsättningar. På Lojovägen arbetar vi med att utveckla personernas självständighet i det dagliga livet, samt fritid efter var och ens förmåga. Vi har idag 5 personer boende hos oss. Som omsorgsassistent hos oss arbetar du för att våra omsorgstagare ska få en aktiv och innehållsrik dag, som är individuellt anpassad efter förmåga och intresse. Hos är det viktigt att arbeta med inlevelse och förståelse för personernas situation. Hos oss väljer du själv din sysselsättningsgrad och du har möjlighet att påverka ditt eget schema. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning och psykiska funktionsedsättningar. Det är viktigt att du är en person med positiv attityd, som är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta. Välkommen med din ansökan! För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Göran Edvardsson
Telefon 0470-439 62
Område Växjö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: * Vi möter alla med respekt * Vi kan jobbet * Vi gör verksamheten bättre * Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!