Lärare i textilslöjd till Gustavslundskolan

Lärare i textilslöjd till Gustavslundskolan

Vi söker nu en engagerad lärare som kommer att arbeta med undervisning i textilslöjd i årskurserna 3-6. Som lärare ansvarar du för att planera, utveckla och bedriva ett utmanande pedagogiskt arbete på skolan. Vi arbetar tillsammans med skolans gemensamma utvecklingsområden genom ett kollegialt lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd. Arbetet kräver ett professionellt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och en salutogen elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når goda resultat. Du har ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du skapar god studiero i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse och du är en tydlig ledare i klassrummet.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Skola eller barnomsorg (442.5) och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Anton Wijk
Telefon 0470-435 14
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://vaxjo.se/sidor/forskola-och-skola.html
Sista ansökningsdag 23 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Gustavslundskolan är en F-6 skola belägen i ett villaområde på norra Hovshaga i Växjö. På skolan går ca 380 elever och vi har en förberedelseklass på skolan. Vi har tillgång till Karlslund med en härlig natur, där både skol- och fritidshemsverksamhet bedrivs. Vår målsättning är att ge våra elever de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande i en positiv miljö med ett salutogent förhållningssätt. Vår vision lyder: Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Från Gustavslundskolan går eleven ut i världen med ett öppet och nyfiket sinne. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.