Lärare i Musik åk F-6, Öjaby skola

Lärare i Musik åk F-6, Öjaby skola

Du kommer att vara ansvarig musiklärare för hela skolan åk F-6. I dagsläget ingår även undervisning i svenska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet i musik, svenska och gärna idrott för årskurs f-6. Du som söker förväntas: - ha ett intresse för att använda digitala verktyg -utbilda dig till Apple Teacher snarast efter anställning - ha ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke. - ha en förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten. - ha en förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - ha en positiv inställning och bidra till utveckling av verksamheten. - ha ett professionellt förhållningssätt. - ha ett flexibelt arbetssätt och kunna samarbeta i arbetslag och inom enheten. - ha en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser Välkommen med din ansökan!

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). OBS! Vid rekrytering internt av undervisande personal till eller från förskoleklass, fritidshem, grundskola, kulturskola, särskola eller gymnasieskola i utbildningsförvaltningen kan det bli aktuellt med tillträde av tjänst vid terminsstart i augusti 2019. Detta är ett ledningsgruppsbeslut fattat utifrån barn- och elevperspektivet samt för att skapa förutsättningar för en god personalplanering inom förvaltningen. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Öjaby skola tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, resursenhet, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Vi har även verksamheter med olika inriktning så som Reggio Emilia, musik och IB (International Baccalaureate). Öjaby skola är en f-6 skola med drygt 300 elever, fördelade på två paralleller i alla årskurser och vi söker nu vår nya kollega. Skolan är naturskönt belägen vid Helgasjön. Öjaby skola jobbar för alla barn, deras välmående och därmed deras möjlighet att lära sig. Vi arbetar tätt tillsammans i en god gemenskap där strävan efter högt i tak råder. Vi är framåt när det gäller att använda oss av digitala verktyg, vi har 1-1 Ipads på hela skolan och förväntas erbjuda stor variation i arbetssätt för elevers bästa möjligheter att nå så långt de kan utefter sina förutsättningar. Vi är också framåt när det gäller rörelse och hälsa och erbjuder stor variation även inom detta område Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.