Handläggare till Arbetsmarknad unga

Handläggare till Arbetsmarknad unga

Som handläggare arbetar du tillsammans med andra arbetsmarknadshandläggare, socialsekreterare och studie- och yrkesvägledare utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder arbetsmarknadsinsatser utifrån individens behov och förutsättningar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom andra enheter inom förvaltningen samt Arbetsförmedlingen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning samhällsvetenskap, statsvetenskap eller beteendevetenskap samt erfarenhet av arbete med arbetsmarknadsfrågor. Arbetet kräver att du har en organisatorisk förmåga, är kreativ, empatisk och har förmåga att arbeta självständigt såväl som god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.
Mer info
Kontaktperson Elin Persson Telehagen, vik enhetschef
Telefon 0470-79 68 53
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, socialpsykiatri, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning. Arbete och lärande - avdelningen för full sysselsättning, har cirka 200 medarbetare och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där arbetsmarknads-, utbildnings-, bistånds- och integrationsfrågor möts och hanteras. Avdelningen består av tre områden: medborgarservice och integration, arbete och vuxenutbildning samt myndighet och rehab. Inom Arbetsmarknad unga arbetar olika professioner tillsammans i team med individer upp till och med 29 år.