Ett riktigt viktigt sommarjobb som boendehandledare

Ett riktigt viktigt sommarjobb som boendehandledare

Vi söker dig som vill jobba som boendehandledare inom LSS barns korttidsverksamheter som ger stöd till barn och unga inom autismspektrum.

Inom LSS barn finns två korttidsboenden, Hamplyckan och Wälludden. Syftet med korttidsvistelsen är att barn och unga med diagnos inom autismspektrum ska erbjudas miljöombyte, träffa andra barn och unga samt för att ge familjen avlastning.
Arbetet är schemalagt och förlagt till dag, kväll och helg utifrån barnens behov.

Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Det är också en viktig erfarenhet om du har tänkt arbeta med människor i framtiden.

Vi behöver sommarvikarier under juni, juli och augusti. Kontinuitet är viktig för våra barn och unga och du som kan arbeta hela sommarperioden kommer därför att prioriteras.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Du får gärna ha en pågående utbildning inom beteendevetenskap eller pedagogik.

I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och det är därför viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig bra i både tal och skrift.

Som person ska du kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. För att vara aktuell för ett vikariat hos oss ska du ha fyllt 18 år.


Om du blir aktuell för ett vikariat inom omsorgen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister innan du kan börja arbeta. Detta lämnar du i ett obrutet kuvert till rekryterande chef när du blir kontaktad. Utdraget får vara högst sex månader gammalt och du beställer det själv från Rikspolisstyrelsen.se http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/
Blanketten heter Utdrag Belastningsregistret för enskild person.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Bemanningsenheten Omsorg funktionsnedsättning
Telefon 0470-437 88
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: * Vi möter alla med respekt * Vi kan jobbet * Vi gör verksamheten bättre * Vi skapar en hållbar framtid Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, socialpsykiatri, budget- och skuldrådgivning, konsumentrådgivning samt alkoholhandläggning.