Drifttekniker

Drifttekniker

I den här tjänsten kommer du att ha ett helhetsperspektiv över Vöfabs fastighetsbestånd när det gäller ventilation, värme- och energiteknik. Du följer, via våra system, status på installationer och utför felavhjälpande åtgärder tillsammans med fastighetsskötare och tekniker. Det innebär att dina dagar innehåller tid ute på fastigheterna, men också viss kontorstid. Tillsammans med din chef tar du fram underlag för underhåll på tekniska installationer i hela fastighetsbeståndet. Du kommer ha stor del i att utveckla vårt långsiktiga arbete med detta. Om du på sikt vill ingå i vår beredskapsgrupp, som utanför kontorstid hanterar larm på våra fastigheter, är det ett stort plus.

Kvalifikationer
Du har utbildning inom fastighetsteknik med inriktning mot ventilation och värme eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är starkt meriterande om du också har kompetens/erfarenhet inom el och styr- och reglerteknik. För att passa i rollen som drifttekniker på Vöfab krävs att du har god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, du är duktig på att kommunicera muntlig och skriftligt med kunder och leverantörer. Vi ser det som fördelaktigt om du har en utvecklad problemlösande förmåga, är kvalitetsmedveten, självständig och initiativtagande. B-körkort är ett krav Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bruno Birgersson
Telefon 0470-41132
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. På Vöfab finns cirka 70 anställda inom olika yrkesgrupper, vi omsätter ungefär 370 miljoner kr och växer stadigt. Vilka är vi? VI är kunniga, trygga och ärliga fastighetsförvaltare som agerar i framkanten under byggandet av framtidens Växjö. Som klurig samhällsbyggare vet vi att nyckeln till framgång är att få människor att trivas. Därför skapar vi miljöer där människor verkligen kan växa - genom livet. Vi är mångfaldscertifierade och miljödiplomerade. Du kan läsa mer om vårt arbete på vår hemsida; vofab.se. Teknikgruppen är en del av Vöfabs driftenhet, som har till uppgift att arbeta operativt med att utföra service och underhåll på egna installationer samt att strategiskt utveckla våra fastigheters ventilation, värme och styr- och reglerteknik. Till vår teknikgrupp söker vi nu en drifttekniker med inriktning mot ventilation och värme.