Datakommunikationstekniker

Datakommunikationstekniker

Vill du arbeta som kommunikationstekniker inom Wexnets utvecklingssektion? Vad kul! Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med ny teknik tillsammans med drivna och tekniskt nyfikna kollegor. Bredden i arbetsuppgifterna och oförutsägbarheten i hur dagen kommer att se ut bjuder på ett omväxlande och kul arbete. Trots tvära kast arbetar vi i en stabil och strukturerad miljö, med en ständig strävan att bli bättre. På Wexnet kan du växa i din roll och inom organisationen är karriärmöjligheterna stora. I rollen som kommunikationstekniker kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom nätverkskommunikation, främst att koppla upp nya förbindelser åt våra kunder. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder, leverantörer och entreprenörer, varför det är viktigt med god kommunikationsförmåga, lyhördhet och en hög servicenivå. I tjänsten ingår även en del arbete i projektform och på sikt kan även beredskap ingå. Vi har till största delen utrustning från Cisco och Checkpoint.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna inom it/data, men värdesätter ditt tekniska intresse högt oavsett utbildningsbakgrund. Du tycker om att ha kundkontakter, har ett naturligt driv och en nyfikenhet att lära dig mer hela tiden. Vi söker en teamspelare som har lätt för att möta nya människor. Det är viktigt för dig att genomföra och slutföra arbetsuppgifter och du har ett stort intresse för teknik. På Wexnet är vi lyhörda för varandras och våra kunders behov. Vi arbetar både självständigt och tillsammans i grupp och vi sköter själva dokumentationen inom våra respektive områden på ett noggrant och föredömligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och framåtanda, och eftersom det ingår mycket kundkontakter i tjänsten behöver du behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Även du som har några månader kvar på din utbildning är välkommen att söka. Är du rätt, så väntar vi gärna.

Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Växjö Energi är en del av Växjö kommun. Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Håkan Larsson
Telefon 0470-775147
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wexnet.se
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wexnet erbjuder bredband på flera orter i Kronobergs län och äger bredbandsinfrastruktur i de fyra kommunerna Växjö, Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö. I Wexnets öppna stadsnät råder fri konkurrens mellan leverantörerna och kunden väljer själv tjänsteleverantör utifrån önskemål och behov. Genom vår öppna fiberinfrastruktur skapas samhällsnytta för företag och hushåll. Wexnet är ett dotterbolag till Växjö Energi.