Braås hemvård söker undersköterska

Braås hemvård söker undersköterska

Braås hemvård söker positiva och erfarna undersköterskor till sin arbetsgrupp. Braås hemvård ligger cirka 2,5 mil norr om Växjö och vi hjälper omsorgstagare i centrala Braås och på landsbygden runt om. Vi cyklar eller använder hemvårdsgruppens egna bilar för att ta oss till våra omsorgstagare. Vår arbetsgrupp är i utveckling och hos oss får du möjlighet att vara med och påverka samt bygga upp en trivsam och rolig arbetsplats. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där din samarbetsförmåga är lika viktig som att jobba självständigt. Vi söker dig som har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är ansvarfull och har förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du arbetar utifrån biståndsbedömda insatser enligt uppdrag av biståndshandläggare. Arbetsuppgifterna är varierande och består av att hjälpa, stödja och motivera omsorgstagare i deras hem utifrån individuellt beslutade omvårdnads- och serviceinsatser. Du ska ha ett lyhört, flexibelt och professionellt förhållningssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. I ditt arbete ingår dokumentation enligt Socialtjänstlagen, att upprätta genomförandeplan tillsammans med den enskilde, närstående och/eller dennes företrädare samt dokumentation enligt SoL och HSL. Delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeuter och sjukgymnast förekommer. Hos oss väljer du själv din sysselsättningsgrad och du har möjlighet att påverka ditt eget schema. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Du är ansvarstagande och känner dig bekväm med att arbeta självständigt. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. Körkort och att kunna cykla är ett krav för tjänsten. Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Anja Trollner
Telefon 0470-79 65 83
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: * Vi möter alla med respekt * Vi kan jobbet * Vi gör verksamheten bättre * Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!