Boendestödjare natt till Tingshusvägen

Boendestödjare natt till Tingshusvägen

Vi söker dig som vill arbeta natt på Tingshusvägen som är ett särskilt boende där vi ger stöd och service för personer med psykiatriska funktionsvariationer. Stödinsatserna är individuellt anpassade. I arbetsuppgifterna ingår städuppgifter och visst förberedelsearbete.

Kvalifikationer
Du har lämplig utbildning t ex KY-psykiatri, utbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning som bedöms lämplig. Du har god kännedom om samt erfarenhet och intresse av psykiatriska funktionsvariationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi är angelägna att våra medarbetare matchar omsorgstagarnas önskemål och kan möta deras behov. B-körkort är ett krav.

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister. Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.
Mer info
Kontaktperson Gustav Malm Mark
Telefon 0470-43160
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt. Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.