Administratör till Miljö- och Hälsoskyddskontoret

Administratör till Miljö- och Hälsoskyddskontoret

Som administratör har du rollen som spindeln i nätet med ett arbete som är både varierande och ansvarsfullt. Att vara administratör hos oss innebär att ta hand om och behandla olika slags ärenden, förfrågningar eller ansökningar, ett arbete som behöver en person med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat registrering av ärenden, fakturahantering, personaladministration, inköp och arkivarbete. Som kontorets registrator kommer du även att vara en självklar del i arbetet med att implementera och utveckla kontorets nya verksamhetsstyrningssystem som just nu upphandlas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete gärna i offentlig verksamhet och som har en god datorvana och administrativ förmåga. Dokumenterat god erfarenhet i Office-paketet eller jämförbar programvara. Kunskap om, erfarenhet av och god förståelse för ett eller flera administrativa verksamhetssystem inom till exempel bokföring. Du har en fallenhet för struktur och ordning samt är en person som är noggrann. Du har en erfarenhet av att jobba projektorienterat och har kanske drivit projekt själv. Du är uppmärksam, lösningsorienterad och tillmötesgående samt har en samarbetsförmåga som gör att du har lätt för att skapa goda relationer till andra människor. Tycker om att löpande jobba med olika uppgifter samtidigt. Är handlingsinriktad, har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt. Du möter människor och situationer som uppkommer med hög servicegrad, på ett flexibelt och professionellt sätt och har ett stort engagemang för ditt arbete. Känner du igen dig i denna beskrivning? Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Madeleine Karlsson
Telefon 0470-41951
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM ARBETSPLATSEN Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7000 medarbetare fördelade på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. I takt med att invånarantalet ökar, behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare. Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnisk bakgrund. Växjö kommun har en gemensam värdegrund som utgörs av fyra värderingar som gäller för alla som jobbar i kommunkoncernen. Värderingarna påverkar vårt sätt att vara och hjälper oss att leverera en god kommunal service och vara en attraktiv arbetsplats med en god arbetsmiljö. Det bidrar till ett hållbart arbetsliv. Miljö- och hälsoskyddskontoret ansvarar för tillsyn/kontroll inom miljö- och hälsoskyddsfrågor samt livsmedelsområdet. Kontoret arbetar för en hälsosam och hållbar tillvaro med fokus på miljö, mat och hälsa. Vi ger god service och är tillgängliga, professionella och rättssäkra i vår myndighetsutövning. Vårt arbete medverkar till en långsiktig hållbar samhällsutveckling. På miljö- och hälsoskyddskontoret är vi i dagsläget ca 30 medarbetare som arbetar med tillsyn/kontroll enligt miljöbalken, livsmedelslagstiftningen och ett antal andra lagar samt administration, planering och styrning av kontorets arbete. Varmt välkommen till oss på Miljö- och hälsoskyddskontoret.