Administratör till Måltidsorganisationen

Administratör till Måltidsorganisationen

Som administratör har du rollen som spindeln i nätet det gör att arbetet sker med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Ett arbete som är både varierande och ansvarsfullt. Arbete omfattar uppgifter där du med lyhördhet inför organisationens önskemål arbetar med att ge verksamheten och våra chefer administrativt stöd i det dagliga arbetet. Så som till exempel upprättade av anställningsavtal, fakturahantering (leverantör- och kundfakturering), systemstöd och kontorsservice. En del i ditt arbete omfattar även vikariebemanning av vår organisation, köksverksamheten, så vi kan fullfölja vårt uppdrag. Det innebär att du aktivt jobbar med vikariehantering för alla våra enheter. Arbetsuppgiften innebär att du måste vara på plats tidigt morgon.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha lägst treårig gymnasieexamen med administrativ eller ekonomisk inriktning. Du har minst två års erfarenhet av administrativt arbete, där du har jobbat självständigt i din roll. Du har god datorvana och administrativ förmåga. Dokumenterat god erfarenhet i Office-paketet eller jämförbar programvara. Kunskap om, erfarenhet av och god förståelse för ett eller flera administrativa verksamhetssystem inom till exempel fakturahantering och inköpssystem. När det gäller personliga egenskaper söker vi dig som är driven och tycker om att arbeta med olika uppgifter samtidigt. Du möter människor och situationer som uppkommer med hög servicegrad, på ett flexibelt och professionellt sätt. Du agerar utifrån ett helhetsperspektiv där du prioriterar uppgifterna löpande för verksamhetens bästa. Du är handlingsinriktad, har god kommunikativ förmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. Din samarbetsförmåga gör att du har lätt för att skapa goda relationer till övrig medarbetare. Tjänsten är på deltid. Känner du igen dig i denna beskrivning? Varmt välkommen med din ansökan!

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnisk bakgrund. Växjö kommun har en gemensam värdegrund som utgörs av fyra värderingar som gäller för alla som jobbar i kommunkoncernen. Värderingarna påverkar vårt sätt att vara och hjälper oss att leverera en god kommunal service och vara en attraktiv arbetsplats med en god arbetsmiljö. Det bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.
Mer info
Kontaktperson Annica Thor
Telefon 0470-416 72
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7000 medarbetare fördelade på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. I takt med att invånarantalet ökar, behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare. Varmt välkommen till oss på Måltidsorganisationen. Vi inom måltidsorganisationen ansvarar för måltider inom förskola, skola och omsorgen. I organisationen arbetar cirka 280 medarbetare som kock eller måltidsbiträde med placering i något av våra drygt 100 kök. Totalt lagas drygt 22 000 portioner dagligen. Köken består av tillagningskök, mottagningskök och serveringskök där man i vissa verksamheter arbetar ensam. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har inom måltidsorganisationen kommer du, tillsammans med alla dina kollegor, arbeta med att bidra till vår verksamhet. Nu söker vi en administratör till Måltidsorganisationen.