Brinner du för att meka och lösa kluriga tekniska utmaningar?

Brinner du för att meka och lösa kluriga tekniska utmaningar?

Om kundföretaget

VTK Transportkyla (Växjö Transportkyla) är ett familjeföretag i andra generationen, som under de senaste 5 åren befunnit sig i en expansiv fas.
Företaget är generalagent för Mitsubishi transportkylaggregat i Skandinavien, och är en av marknadsledarna inom detta område i Sverige. Bolaget har ett helägt dotterbolag i Södertälje. VTK har även verksamhet via en partner i Finland.

Dina arbetsuppgifter

Som en del av verkstadsteamet kommer du att få växa in i din roll. Det är en dynamisk miljö där frågor och kluriga lösningar bollas hela tiden. Kunderna har unika lösningar, vilket gör jobbet varierande, utmanande och du blir aldrig fullärd. Ingen dag är den andra lik och det skojas mycket. Någon vecka i månaden har du jour, vilket innebär att du måste kunna vara på plats inom en timme från att du kallats in. Kunderna tillhör framför allt livsmedels- och medicintransporter och det är oftast känsligt gods. Fungerar inte kylingen blir det ditt jobb att komma på lösningen.

Din profil

Du måste verkligen brinna för att skruva och meka, ständigt vilja lära dig nytt och tycka att problemlösning är kul.
Är du fordonsmekaniker, flygtekniker eller bara älskar att skruva på bilen i garaget? Har du den där speciella kärleken till mekaniska och elektroniska maskiner som vi vet är en framgångsfaktor i vårt jobb? Är du en nyfiken person som trivs med snabba förändringar och vill framåt? Då ser vi gärna din ansökan senast den 18:e November!
Vi ser gärna att du bifogar din abeyg i din ansökan.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Vid frågor kontakta Malin Willnersson på 0709-708080

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med HR stöd, rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se