MONTÖR av solskydd

MONTÖR av solskydd

Vi växer, och behöver utöka vår personalstyrka med en montör av solskydd!

Om dig:
Vi tror att du har erfarenhet som montör eller från byggbranschen sedan tidigare. Du är ordningsam, flexibel som person och bekväm med att ta snabba beslut. Arbete på höga höjder är inget som avskräcker. Du trivs bäst när den ena dagen inte är den andra lik, och du får stora möjligheter att påverka hur din arbetsdag ser ut. Du är en problemlösare, och sätter alltid kunden först med en positiv och säljande personlighet. B-körkort är ett krav. Det är också meriterande med BE-körkort, truckkort, liftutbildning och B-auktorisation inom elarbete.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett mindre team som monterar och installerar, såväl utvändigt som invändigt solskydd, hos privatpersoner och på företag, företrädesvis i Kronobergs län. Efter avslutad montering hos kund ska man på ett pedagogiskt sätt visa hur produkten och tekniken fungerar.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete med högt tempo på ett stabilt och väletablerat företag. Du kommer att ingå i ett team med härliga medarbetare, positiv anda, hög moral och högt tempo. Utbildning görs dels internt och dels via branschorganisationer. Team-aktiviteter och laganda är viktiga komponenter som vi jobbar aktivt med. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är på heltid. Arbetstider: 7-16. Övertid förekommer under högsäsong. Tillträde februari 2019 eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal.

http://www.vaxjomarkisfabrik.se

Ansöknings mejl:
Ange "Montör" i ämnesraden. Skicka till lena@vaxjomarkisfabrik.se
Ett personligt brev, Cv och löneanspråk är önskvärt.

Telefonnr: 0470-253 50

Växjö Markisfabrik AB
Annavägen 2
35246 Växjö
Mer info
Telefon 0470-253 50
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö Markisfabrik är ett familjeföretag i andra generation, som funnits sedan 1984. Vi finns på Annavägen 2 i Växjö. Vi har många års erfarenhet av tillverkning och försäljning av solskydd till privatkunder, återförsäljare och företag. Vårt mål är alltid nöjda kunder och medarbetare som trivs på jobbet. Därför lägger vi alltid stor vikt vid dina personliga egenskaper när vi rekryterar.