Sommarvikarie till färghandel

Sommarvikarie till färghandel

Vi söker dig som precis har påbörjat en universitetsutbildning i Växjö och som är intresserad av att arbeta som butikssäljare hos oss under sommaren samt vid behov i några år framöver.

Butiksförsäljningen innebär att tillgodose våra kunders behov av information och råd. Som säljare är det viktigt att du är serviceinriktad, är lyhörd och inger förtroende vid kundmöten.

Som person är du positiv och flexibel. Att ta ansvar, ta egna initiativ och att vara kreativ är egenskaper vi värdesätter högt. God samarbetsförmåga krävs då du ingår i en arbetsgrupp i butiken.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från butik eller branscherfarenhet från färghandel .

Mer info
Kontaktperson Christina Rundqvist
Email Mejla Christina Rundqvist
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.vft.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Växjö Färg & Tapetaffär är en av Sveriges största färghandelsbutik, med ett heltäckande sortiment. Förutom färg, tapeter, golv, kakel och klinker säljer vi badrumsinredningar. Företaget ingår i en lokalt ägd koncern. Sedan starten för nästan 60 år sedan, har vi vuxit till över 120 medarbetare varav 85 är skickliga hantverkare inom målning, golvläggning, plattsättning och snickeri. Vi har både företagskunder och privatkunder, som vi kan erbjuda helhetslösningar till.