Area Manager / Regionsäljare

Area Manager / Regionsäljare

Vi söker nu en driven Area Manager till vårt distrikt i södra Småland, norra Skåne och Blekinge.

Som Area Manager ansvarar du för ditt distrikt med en egen kundbas bestående av befintliga och potentiella kunder. Det är din uppgift att ta fram bästa möjliga totallösning för kunden och målet för dig är att göra UniCarriers till dina kunders självklara samarbetspartner.

Vårt produktutbud är till stor del nyutvecklat och har tagits emot mycket väl av marknaden, fått många internationella nomineringar samt vunnit flera internationella priser. UniCarriers erbjuder utöver nya och begagnade truckar även en tjänsteportfölj med leasing- och finansieringslösningar, serviceavtal, logistikanalyser, truckförarutbildningar etc.

Vi söker dig som brinner för uppsökande försäljning med stort teknikintresse, god förhandlingsvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Du älskar att göra affärer och har lätt för att både skapa kontakter och underhålla dina relationer. Viktiga pusselbitar i din försäljning är din insikt om vikten av affärsmässiga principer och betydelsen av långsiktiga kundrelationer.

Du trivs bäst i roller där du får ta eget ansvar och egna initiativ och njuter av att uppnå resultat och mål som du har arbetat hårt för.

Passar den här beskrivningen in på dig? Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb i en framgångsrik miljö med stor frihet under ansvar. Du kommer att verka i en organisation med korta beslutsvägar och med ett av branschens största företag i ryggen. Självklart får du intern utbildning och kvalificerat säljstöd för att du på bästa sätt ska lyckas uppnå dina resultat.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta:
Johan Mårtensson, Försäljningschef Sverige, tel 0706–571613

Facklig kontaktperson:
Kjell Persson Unionen, Växel 031–984000

Då urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag i samband med denna rekrytering.

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Fältsäljare, Utesäljare, Växjö, Kalmar, Kristianstad, Småland, Blekinge, Skåne
Mer info
Telefon 031 -98 40 00
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.unicarrierseurope.com
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UniCarriers Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA.

UniCarriers Europe har ca 500 anställda i Sverige som marknadsför, utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Med en helhetssyn på kundens lagerhantering erbjuder vi allt från försäljning och leasing av nya och begagnade truckar till service, reservdelar, utbildning samt lager- och flödesanalyser.

Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker. Vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela Sverige.