Kabeltekniker till Växjö

Kabeltekniker till Växjö

Som kabeltekniker inom Transtema Network Services arbetar du självständigt och är en del av den dagliga fältverksamheten. Dina arbetsdagar är fria och rörliga men rollen ställer höga krav på att du tar stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt gentemot uppsatta tidsplaner, vilket innebär att du ansvarar för att planera och organisera din tid på ett produktivt sätt. Du utgår hemifrån varje morgon med din servicebil och arbetar ute hos kund utifrån tilldelade uppdrag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta inom ett tekniktungt område och inom en väletablerad organisation där du får chans till goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tillämpar en s.k. multiskillprincip, vilket innebär att våra anställda får möjlighet till att både bredda såväl som fördjupa sin kunskap och kompetens. Vi har en stark gemenskap och lägger stor vikt vid att vara till hjälp för varandra i det dagliga arbetet, vilket öppnar upp för att kunna lära ut och lära av sina kollegor!

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kabeltekniker inom Transtema Network Services arbetar du självständigt i den dagliga fältverksamheten. Dina arbetsdagar är fria och rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att hålla tidsplaner och driva ditt arbete framåt.

Som kabeltekniker ansvarar du för felavhjälpning och förbättring av de befintliga telenäten. Du arbetar främst i kopparnätet, men även underhåll av fibernätet hör till dina arbetsuppgifter. Du utgår hemifrån med servicebil, tilldelas uppdrag och ansvarar sedan för avrapportering och dokumentation av utfört arbete. Stolparbete förekommer i tjänsten.

Transtema Network Services tillämpar kundstyrd schemaläggning enligt serviceavtalet, vilket innebär att arbete kan komma att ske kvällar och helger, alla dagar året om.

Normal arbetstid: 07.30-16.00
Placeringsort: VäxjöDIN BAKGRUND


Vi söker dig som
  • Har tidigare fälterfarenhet av el- eller svagströmsarbete, gärna inom felsökning
  • Har ett tekniskt intresse
  • Inte är höjdrädd
  • Har B-körkort
Som person är du metodisk, noggrann och arbetssam. Vidare är du handlingskraftig och engagerad i ditt arbete och är inte rädd för att vilja lära ut och lära av dina kollegor. Ett stort plus är om du gillar frisk luft och rejäla tag då det är av allra största vikt för att kunna utföra ett bra arbete. Vidare bör du trivas med kundkontakt!

KONTAKT

Du söker tjänsten via nedanstående länk. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Urval sker löpande – vi ser fram emot att få din ansökan redan idag!

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonserings- och rekryteringshjälp
Mer info
Kontaktperson Ronny Persson
Telefon +46 767208084
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tns.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 28 mars (6 dagar kvar)