Sommarjobb som handläggare kundärenden, kundtjänst

Sommarjobb som handläggare kundärenden, kundtjänst

Förarprov ansvarar för att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Vår verksamhet ska bidra till trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. Vi på Förarprov har ett stort antal kundkontakter och är ofta kundens första kontakt med en myndighet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 450 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Att sommarjobba som handläggare kundärenden på Trafikverket kan innebära att exempelvis förrätta kundskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrifter men kan även innebära receptionistarbetsuppgifter såsom att ta emot besökare/kunder och hänvisa till plats, lokal och person. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är kundtjänstarbete, att sköta in- och utpasseringar, besvara i telefonsamtal och mail, hantera foto vid körkortsförnyelse och att vägleda samt hjälpa kunder med körkortsfrågor. Observera att sommarjobbet kan komma att innebära andra arbetsuppgifter än ovannämnda beroende på vilka behov som dyker upp under sommaren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • har god datorvana
  • behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • har körkort för personbil
  • är minst 23 år.
Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-01

Upplysningar

Rekryteringshandläggare Anna Jernberg
0101236571

Ansvarig handläggare Enikö Szilagyine Reszler
0101234803
Mer info
Kontaktperson Anna Jernberg
Telefon 0101236571
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.