Ventilationstekniker

Ventilationstekniker

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker en
erfaren injustering- / styr & regler-tekniker till vår ventilationsavdelning i Växjö. Arbetet som tekniker hos Toruz är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. I nära samarbete med kunden planerar, utför och följer du upp ditt arbete självständigt.

Vi erbjuder dig

Vill du
arbeta med främst luft men även energi, värme, och vatten? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande projekt genom effektiva och miljömedvetna installationer och teknisk service. Som en del av Toruz har du möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Tjänsten som
tekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi är beredda att satsa på dig Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på.

Vem är du?

Vi söker dig
som har erfarenhet av att arbeta med främst injustering av luftflöden men även styr och regler.

Körkort är
ett krav för tjänsten. OVK-behörighet är meriterande. Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunden som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen
med din ansökan! Bearbetning av inkomna ansökningar och intervjuer sker löpande.

Märk din
ansökan med "Injustering Växjö"

Ansökan med
CV skickas till - info@toruz.se

Toruz AB
arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering.
Mer info
Email Mejla Toruz AB
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toruz.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toruz AB är ett mångsidigt ventilationsföretag som till största delen är verksamma i Växjö Kommun.

Vår drivkraft är att hitta den bästa lösningen för våra kunder utifrån deras specifika behov samt att snabbt kunna hjälpa till vid akuta ärenden.

Vi har varit verksamma sedan 2012 och våra kunder finns inom privat och offentlig sektor i Kronobergs län.

Våra arbetsområden är OVK, service och entreprenad.