Koordinator till Telia Cygate Växjö

Koordinator till Telia Cygate Växjö

Tycker du om att planera och leverera en riktigt bra service? Trivs du i en roll där du får möjligheten att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter? Nu söker vi en koordinator till vårt team i Växjö.

På Telia Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det.

Din nästa möjlighet
Som koordinator på Telia Cygate arbetar du tillsammans med våra kunder, vår säljorganisation och vår levererande organisation kommer du arbeta med att planera och säkerställa våra leveranser. Du kommer vara en del i en grupp bestående av koordinatorer och konsulter och arbetar nära våra konsultchefer.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Planera våra resurser för kortare uppdrag och längre projekt
 • Säkerställa att vi har rätt kompetens på plats för en bra kundleverans
 • Arbeta med kontinuerlig uppföljning av våra konsulters tidsrapportering och beläggning
 • Hantera bemanningslistor och sökning av kompetens inom hela Telia Cygate
 • Planera framtida rekryteringsbehov tillsammans med konsultcheferna samt deltar i intervjuer och planering
 • Samarbetar med vår säljorganisation för att säkerställa innehåll och fakturering i våra leveranser
Vem är du?
Att knyta nya kontakter och utveckla ditt professionella nätverk tror vi är naturligt för dig. Med ett öppet förhållningssätt skapar du en god atmosfär tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

Din personlighet:
 • Du är initiativtagande
 • Du har stor social kompetens
 • Du vill lyckas tillsammans med andra
 • Du har ett organiserat och strukturerat arbetssätt
 • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden och har en förmåga att lyfta andra
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Med vårt nya namn "Telia Cygate" så förtydligar vi kopplingen ytterligare mellan varumärkena Telia och Cygate och därmed vår förmåga att leverera helhetslösningar för kommunikation och IT. Vi fortsätter att förstärka värdet vi tillför som våra kunders viktigaste digitaliseringspartner.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Karin Lantz på karin.lantz@cygate.se. Rekryteringen sker löpande, under juli månad kommer vi att pausa rekryteringen för sommarledighet, ansökningar som kommer in under denna period följs därför upp i början av augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Om den här annonsen inte riktigt passade dig och om du är nyfiken på vad Telia Cygate kan erbjuda dig i din framtida karriärsutveckling? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida så hör vi av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!