Cloud Engineer

Cloud Engineer

På Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet
Som Cloud Engineer vägleder du kunder king lämpliga molnlösningar och säkerställer en hållbar transformation från OnPrem till molnet med hänsyn till framtida anpassningar, utveckling och automation. Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med betoning på teknisk design, implementation och migrering av lösningar.

Konsultrollen på Cygate är bred och det finns stora möjligheter för dig att utveckla dina färdigheter i flera olika riktningar och även arbeta mer med koncept, strategi och ramverk kring molnresan.

Vi tror att du intresserar dig för något av följande:
 • Publika Moln (Microsoft Azure, AWS eller GCP)
 • Infrastruktur som kod, IaC (Terraform, Bicep, CloudFormation)
 • DevOps-metodik (Kubernetes, Docker, Git, Ansible, Puppet, Chef etc.)
 • Automation (Python, Bash, Powershell)
Exempel på arbetsuppgifter:
 • Automation av en kunds Cloud Foundation och Landing Zones
 • Vidareutvecklande av automation och CI/CD-pipelines
 • Arbete i utvecklingsverktyg med olika programmerings- och scriptspråk
 • Samleverans av Cloud Adoption Framework och paketerade erbjudanden tillsammans Advisors, Architects och Engineers inom Cygate Cloud Division
Cygate Cloud Division
Vi är en nationell gruppering av engagerade Cloud-experter som gärna djupdyker i ämnen såsom DevOps-metodik, automation, containers, scripting, IaC och CI/CD-processer. Inom Cygate arbetar vi tillsammans med att implementera lösningar baserade på Azure, AWS eller GCP och ta till oss nya kunskaper för att i sin tur utveckla våra erbjudanden inom publika moln. Samtidigt säkerställer vi att Cygate är ligger rätt i tiden med fokus på lösningar som är hållbara och skalbara.

Vem är du?
Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar och ideér där du använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Du samarbetar skickligt via kontinuerlig, enkel och tydlig kommunikation, och söker ständigt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:
 • Du är initiativtagande
 • Du vill lyckas tillsammans med andra
 • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Är du nyfiken på Cygate? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida och vi hör av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta Karin Lantz, Konsultchef i Växjö på karin.lantz@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-07-03

Välkommen till Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.