Till vår enhet i Växjö söker vi nu en Legitimerad Ortopedingenjör

Till vår enhet i Växjö söker vi nu en Legitimerad Ortopedingenjör

Till vår enhet i Växjö söker vi nu en Legitimerad Ortopedingenjör
På ortopedtekniska avdelning i Växjö är vi idag 14 anställda. Vi har ett brett utbud av tjänster mot Region Kronoberg. Vi har ett utvecklat teamsamarbete inom ex protesrehabilitering, diabetespatienter och barnhabilitering. Vi erbjuder även fotanalyser, skor, inlägg och ortoser, till den privata sektorn, via vår butik. I Kronoberg driver vi även en ortopedteknisk avdelning i Ljungby där 3 personer arbetar.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att möta patienter och kunder, göra analyser och förskriva ortopedtekniska hjälpmedel. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla förekommande patientgrupper inklusive akutjour mot Centrallasarettet i Växjö. Vi använder oss av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete. För nyutexaminerade Ortopedingenjörer erbjuder vi vårt 2 åriga utvecklingsprogram. Ett program där man som nyutexaminerad Ortopedingenjör får chans att arbeta inom samtliga områden ortos, protes såväl som skor, både mot barn och vuxna. Man deltar i ett antal utbildningar samt har tillgång till en handledare, mentor under dessa år.

Kvalifikationer
Du som söker skall vara legitimerad ortopedingenjör. Stor vikt läggs vid personliga kvalitéer som ansvarstagande, social förmåga och att du har lätt för att skapa goda relationer. Det är meriterande om du tidigare arbetat med inlägg och ortoser. Körkort är ett krav. För att få en bra balans i personalgruppen ser vi gärna även yngre sökande.

Anställningen
Tjänsten är på 100 % med placering i Växjö. Tjänstgöring på avdelningen i Ljungby kan förekomma.

Lön enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Kontakta gärna Verksamhetschefen Annette Wallertz för ytterligare information om tjänsten på tfn. 0708 – 91 28 65.

Du är välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till annette.wallertz@teamolmed.se

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-04-07. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annette Wallertz
Telefon 0708 91 28 65
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.
TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur.
Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.