Ortopedtekniker

Ortopedtekniker

Till vår enhet i Växjö söker vi nu en Ortopedtekniker

På ortopedtekniska avdelning i Växjö är vi idag 14 anställda. Vi har ett brett utbud av tjänster mot Region Kronoberg. Vi har ett utvecklat teamsamarbete inom ex protesrehabilitering, diabetespatienter och barnhabilitering. Vi erbjuder även fotanalyser, skor, inlägg och ortoser, till den privata sektorn, via vår butik. I Kronoberg driver även en ortopedteknisk avdelning i Ljungby där 3 personer arbetar.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för all typ av produktion oavsett om det rör ortos, protes eller skoområdet. Teamolmed ligger långt fram i den digitala processen. Arbetet innebär också patientkontakt då man som tekniker ansvarar för genomförandet av funktionskontroller av hjälpmedel, dvs säkerställa att hjälpmedlet är säkert. På sikt ser vi också att arbetsuppgifter som att göra fotanalyser kommer bli möjligt.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha ortopedteknisk utbildning eller motsvarande utbildning. Stor vikt läggs vid personliga kvalitéer som ansvarstagande, social förmåga och att du har lätt för att ta till dig olika lösningar för hur ett hjälpmedel ska tillverkas. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom branschen.

Anställningen
Tjänsten är på 100 % med placering i Växjö. Provanställning tillämpas.

Lön enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Kontakta gärna Verksamhetschefen Annette Wallertz för ytterligare information om tjänsten på tfn. 0708 – 91 28 65.

Du är välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till annette.wallertz@teamolmed.se
Mer info
Kontaktperson Annette Wallertz
Telefon 0708 91 28 65
Email Mejla Annette Wallertz
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 12 maj (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.
TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur.
Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.