Har du erfarenhet av truckreparationer eller jobbat med liknande produkter och söker ett nästa steg i din karriär? Vill du även utvecklas inom en utmanande bransch inom truckar? Sydtrade Truckar AB söker då dig!

Arbetsuppgifter
Som trucktekniker arbetar du med service, underhåll och reparationer ute hos kunder och inne på vår verkstad i Tävelsås. Du arbetar primärt på egen hand ute hos kunderna med ansvarskänsla och ger en positiv och trygg känsla för våra kunder. Du ingår också i ett team där våra servicetekniker stöttar upp och hjälper varandra så det är viktigt att du kan samarbeta med våra andra tekniker som ger dig stöd och hjälp ute hos kunderna.

Du utgår hemifrån med Sydtrades servicebil (B-körkort krävs) och ditt geografiska område är Kronoberg och Blekinge.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av tekniskt arbete med fokus på mekanik, hydraulik och elektronik
  • Avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom fordon/maskinteknik eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift och engelska
För att lyckas i rollen som tekniker hos oss ser vi att du som person är villig att lära dig nya saker och trivs i en utvecklande miljö. Med frihet under ansvar ser vi att du är självgående och van att arbeta på egen hand men trivs lika bra i samarbete med andra. Du är kommunikativ och duktig på att lyssna och förstå kunden och dess behov. Slutligen ser vi att du är en problemlösare av rang och trivs när du får grotta ner dig i komplexa problem och utmaningar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila till curt@sydtrade.se eller jerker@sydtrade.se så hjälper vi dig.

Välkommen med din ansökan till mail: info@sydtrade.se

Sökord: Trucktekniker, servicetekniker, fälttekniker, fältservicetekniker, resande tekniker, felsökning, truckar, gaffeltruckar
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sydtrade Truckar AB grundades av Curt Arvidsson 1982 och är auktoriserad återförsäljare av Mitsubishi och Hangcha gaffeltruckar samt JCB teletruckar och Movella translifters.

Vi säljer el-, diesel-, gasol- och lagertruckar till små och stora kunder i södra Sverige. Vi utför service och reparationer på alla truckmärken och säljer dessutom reservdelar och tillbehör till samtliga märken.

Vi har verkstäder i Växjö (Tävelsås), Jönköping och Helsingborg (Bjuv) och ett antal erfarna trucktekniker som kan hjälpa våra kunder ute på plats.

Just nu är vi ca 20 anställda.