Arbetsledare Trafikanordningar

Arbetsledare Trafikanordningar

Brinner du för relationer och vill representera ett driftledande företag? Svevia Division Drift är i en expansiv utvecklingsfas där vi förnyar och förbättrar oss mot framtidens marknad där Trafikanordningar är en viktig pusselbit mot satsningen för säkra arbetsplatser och säker trafikmiljö. Vi söker därför en Arbetsledare till vår nya etablering i Växjö. Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan!

Din framtida tjänst
Vi erbjuder dig en tjänst där du får vara med i hela flödet, från start till mål. Hos oss är våra arbetsledare delaktiga i kundbesök, räkna på mindre uppdrag och ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av sina projekt. Du utgör en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer med andra ord är du spindeln i nätet.

Din profil
För att trivas hos oss gillar du struktur och att arbeta med logistiska frågor. Vår verksamhet inom Trafikanordningar är konstant föränderlig vilket innebär snabba och kreativa lösningar för att tillgodose kundens behov. Därmed ställs höga krav på att ha ordning och reda på sina arbeten och ha en struktur som fungerar hela vägen ut i produktion. Du har ett öga för affärsmässighet där service är din vardag, och för dig spelar det ingen roll om kunden är liten eller stor. Du vill hitta bästa lösningen för alla parter.

Mest troligt har du tidigare erfarenhet av både arbete ute på våra vägar och arbetsledning. Har du dessutom arbetat med att upprätta TA-planer eller annan form av erfarenhet av trafiksäkerhet är det mycket meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten, likaså god datavana.

Dela väg med oss
Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan
Sök tjänsten via länken nedan – urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 2019-05-12. För frågor är du varmt välkommen att höra av dig till platschef Thomas Landström 036-312109. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.

Läs gärna mer om Trafikanordningar här: Trafikanordningar Svevia

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Kontaktperson Thomas Landström
Telefon 036-312109
Email Mejla Thomas Landström
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://svevia.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och Norge och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg.